HARTSTOCHT 10 APRIL online evenement

Gepubliceerd op 9 april 2021 om 22:41

🐾Tante Woef zet zich graag in voor het welzijn van dier en mens! Wandelen heeft mij persoonlijk op meerdere momenten in het leven verder geholpen. Ik wens iedereen een goede gezondheid toe en draag daar graag mijn steentje aan bij. In dit geval door samen met Funky-Jazz mee te doen aan een sponsor-wandeltocht van 20km. Iedereen die ons hierin wil bijstaan is meer dan welkom om zich aan te sluiten bij team Tante Woef!👍 Volg dan de onderstaande blauwe balk en meld je aan bij team Tante Woef. 

Voor meer informatie over de Hartstocht, klik op dit logo

Morgen, zaterdag 10 april 2021 loop ik samen met mijn hond Funky-Jazz 20km met de Hartstocht.

We lopen voor een belangrijk doel van de Hartstichting:
Met 1,5 miljoen hartpatiënten in Nederland zijn hart- en vaatziektes van ongekende omvang. Doen we niets dan stijgt dit aantal de komende jaren fors. Met jouw inzet investeert de Hartstichting in baanbrekend onderzoek, preventie en voorlichting!

 

Daarom komen we zaterdag tijdens de Hartstocht samen in beweging en halen we geld op voor een gezond hart voor iedereen! Misschien zien jullie ons wel lopen in de omgeving Hilversum/Bussum.

Ik ben nu al een tijdje bezig met het ophalen van sponsorgeld voor de Hartstichting en heb al een bescheiden bedrag opgehaald. Mijn sponsordoel is €500,- euro. Steun ons in deze uitdaging en help hart- en vaatziekten beter te behandelen. Elke euro maakt het verschil!

Je kunt ons gemakkelijk en snel sponsoren via onderstaande blauw balk.

Alvast heel erg bedankt!

Hartelijke groet,
Tante Woef

(Jannechje Sanders & Funky-Jazz)

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Mieke
2 jaar geleden

Jammer ik liep achter met mijn berichtenstroom, gelukkig waren we nog nèt op tijd om jullie te sponseren.
Prima om dit goede doel te steunen en heel gezond voor jullie. Win-Win actie dus. 😘♥️😘♥️

Tante Woef
2 jaar geleden

Beste Mieke,
Dank voor jullie gulle sponsering voor de Hartstichting. Daarmee hebben jullie laten zien dat jullie team Tante Woef ook een warm hart toedragen wat we erg waarderen.❤️Leuk dat je ook hier een berichtje achter laat. De tocht zit er inmiddels weer op. De volgende keer zal ik iedereen wat eerder op de hoogte proberen te brengen, wie weet wat voor reacties we dan nog meer kunnen verwachten!👍 Vriendelijke groet,
🐾 Tante Woef