Nieuws

Ras-evenement DE LEONBERGER

Zaterdag 11 september 2021

Tante Woef🐾 is een van de enthousiaste standhouders op het Erkemederstrand tijdens de Jonge Hondendag welke georganiseerd wordt door de Leonbergse Honden Club Nederland. In onze stand wordt onder andere uitleg gegeven over de basisbehoeften van de hond betreffende de vachtverzorging van de Leonberger. U kunt uw hond tevens verschillende mini behandelingen laten ondergaan.

Check de 🦴link hieronder voor meer details. Zie ik jullie daar ook?

 

Lees meer »

Volg Tante Woef nu ook op Instagram

Nieuw! Ben je benieuwd naar enkele resultaten van Tante Woef? Neem dan gerust een kijkje op onze Instagram pagina en volg ons als je het leuk vindt. Misschien komt jouw knappertje daar óók eens voorbij.

Lees meer »

HARTSTOCHT 10 APRIL online evenement

🐾Tante Woef zet zich graag in voor het welzijn van dier en mens! Wandelen heeft mij persoonlijk op meerdere momenten in het leven verder geholpen. Ik wens iedereen een goede gezondheid toe en draag daar graag mijn steentje aan bij. In dit geval door samen met Funky-Jazz mee te doen aan een sponsor-wandeltocht van 20km. Iedereen die ons hierin wil bijstaan is meer dan welkom om zich aan te sluiten bij team Tante Woef!👍 Volg dan de onderstaande blauwe balk en meld je aan bij team Tante Woef. 

Lees meer »

OPROEP: KORTE STOKHAAR (<6CM) MET ONDERVACHT

ACTIE: TANTE WOEF ONTWOLT! geldig in de maand april 2021

Nu het lente is helpt Tante Woef u en uw hond graag om goed voorbereid het warme weer tegemoet te gaan. De vacht van uw hond wordt op een zeer professionele manier gewassen waardoor tevens de huid gevoed en gehydrateerd wordt. Daarna wordt de vacht met een speciale techniek uitgeblazen. Hierdoor zal de ondervacht op een betrouwbare, zachte manier loslaten. Dat is nodig om de huid weer 'lucht te geven' en de vacht kan zijn natuurlijk isolerende functie op deze manier weer optimaal inzetten. Uw hond zal zich letterlijk weer héérlijk in zijn vel voelen en als een jonge pup de zomer tegemoet gaan. (Daarnaast bent u voorlopig weer verlost van al die loslatende haren in huis) Natuurlijk worden ook de oren en nagels niet vergeten!

Neem gerust even contact met ons op voor de "spring cleaning" van uw lieveling! Dan maken we een inschatting van uw actieprijs.

Lees meer »

SNEEUWPRET-TIPS

Hoe leuk is het om met je lieveling door een dik pak sneeuw te lopen!? HEERLIJK gooien met sneeuw en happen naar sneeuwballen, rollend door de verse koude poeder totdat jullie als levensechte sneeuwpoppen achter elkaar aan rennen... Maar let goed op, deze pret kan van korte duur zijn!

 

NEE, honden blijven buiten niet altijd warm door het rennen & JA, ook honden kunnen (net als mensen) lijden aan onderkoeling met alle gevolgen van dien!

CHECK DEZE 'HONDIGE' TIPS!

  • In de link "wanneer is het té koud voor mijn hond van de site van Dierenkliniek Vondelpark vindt je o.a. meer belangrijke informatie over de gevolgen van kou voor je hond, waar je op moet letten en erg belangrijk: hoe je onderkoeling bij je hond kunt voorkomen.
  • Dan heb ik nóg een mooie tip voor je: hoe kan je al die vastgevroren sneeuw nou het gemakkelijkst uit de vacht van je hond verwijderen (op een rustige en pijnloze manier) zónder je hond helemaal nat te moeten maken met lauw water... 
Lees meer »

MERRY X-MAS!

Lieve klantjes, 

Team Tante Woef wenst jullie allemaal hele fijne kerstdagen!

Geniet van elkaar en van jullie kleine harige vriendjes.

Tot snel!

Lees meer »