Prijslijsten / "BEWLOOONING??"    

Afbeelding van kalhh via Pixabay 

Op deze pagina vindt u alle prijzen voor het hondentrimmen, hondenmassages, dierondersteunende interventies en op termijn ook voor de kynologische gedragstherapie. 

Hondenmassages & vouchers

Trimsalon prijslijst

Op deze pagina vindt u mijn richtprijzen. Op pagina 'hondentrimsalon' wordt uitgelegd waarom de prijzen voor een trimbeurt bij Tante Woef afwijkend kunnen zijn. Over het algemeen werk ik op een uurtarief van €50,00.

Uiteraard is het ook mijn doel om een trimbeurt voor de hond zo kort mogelijk te laten verlopen, echter daarbij houd ik rekening met zijn emotionele mogelijkheden en beperkingen. U kunt uw hond daarbij helpen door ervoor te zorgen dat de hond thuis regelmatig goed onderhouden wordt en klitvrij bij Tante Woef wordt aangeleverd. 

Voor een richtprijs neemt u het beste even contact op met Tante Woef.

Dierondersteunende interventies

Tante Woef werkt graag samen met verschillende zorginstellingen maar natuurlijk kan ook geboekt worden door particulieren. Afhankelijk van hoe de boeking gemaakt wordt, wat de specifieke individuele hulpvraag is van de cliënt én op voorwaarde dat mijn support (met de hond als co-coach) daarbij wel van toegevoegde waarde is op een specifiek behandelplan, komen we samen vast tot een passend tarief. In principe ga ik daarbij uit van een uurloon van €50,- per uur (exclusief reiskosten €0,19 per km). Reiskosten in een straal van 5km van Tante Woef hoofdvestiging zijn inbegrepen.

 

U kunt mij boeken als Activiteiten Begeleidster in de vorm van dagbesteding voor het gewenst aantal uren op de dag. Al deze zaken zullen we in een kennismakingsgesprek (de intake) doornemen. U kunt via uw gemeente controleren of u recht heeft op vergoeding via persoonsgebonden budget en/of de Wet Maatschappelijke Ondersteuning.

Kynologisch Gedragstherapeut

Momenteel focus ik me erop om mijn trimsalon up & running te krijgen. Daarbij zet ik in wat ik in de opleiding leer. Houd ons in de gaten, zodra u Tante Woef hiervoor kunt benaderen, meldt ik het hier en op onze facebook pagina!